Desert rece pt. zile fierbinti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pepene galben
  • 1/2 pepene rosu
  • 100 g mure
  • 100 g afine
  • 100 g visine
  • 100 g piersici
  • 100 g caise
  • 1 mango bine copt
  • 1/2 ananas proaspat/o cutie compot ananas
  • 100 g struguri negri
  • 100 g piscoturi/biscuiti dulci
  • 50 g nuci macinate
  • nuca de cocos rasa, scortisoara, vanilie, esenta de rom
  • 2 linguri sirop de trandafiri
  • 200 g inghetata de vanilie.

Mod de preparare

Fructele se taie si se amesteca. Se adauga nucile, nuca de cocos, aromele, piscoturile si siropul de trandafiri. Se da la rece si se consuma dupa cateva ore cu inghetata de vanilie deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise