DESTEAPTA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 OUA
  • 1 PACHET DE UNT
  • 1 L LAPTE
  • 9 LINGURI DE FAINA
  • VANILIE
  • O CANA DE ZAHAR

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma. Untul se topeste intr-un vas. Zaharul se topeste in laptele caldut. Se amesteca albusurile cu galbenusurile, laptele, untul topit si vanilia. Se coace la foc potrivit intr-o tava unsa cu ulei. Se taie si se serveste dupa min o ora dupa ce este scoasa din cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise