Dinte negru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pachet unt
  • -250 g zahar pudra
  • -5 galbenusuri
  • -1 pahar de lapte
  • - 1 lingura bicarbonat
  • -12 g cacao,
  • -200 g faina

Mod de preparare

Untul se freaca cu zaharul pudra. Se adauga galbenusurile, laptele, bicarbonatul, cacao si faina.

Blatul se pune la foc. Dupa ce s-a copt deasupra se pune bezeaua (albusurile batute cu 100 g zahar) si se mai lasa putin in cuptor. Peste acestea se pune glazura de ciocolata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise