Dobos aperitiv

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cascaval feliat
  • 300 g sunca presata feliata
  • 200 g unt
  • maioneza pentru ornat
  • felii de masline
  • patrunjel
  • fasii de gogsar in otet

Mod de preparare

Untul se stoarce de apa, se condimenteaza.

Se asaza pe un platou feliile de cascaval unse cu unt,peste care se fixeaza sunca,se repeta operatia pana se termina produsele.Se acopera ultimul strat cu un strat subtire de maioneza, se orneaza cu masline, gogosar si patrunjel verde. Dai la frigider pentru 2 ore,ca sa poti taia felii de 1 cm grosime.Asezi pe salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise