Dorada cu citrice la cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 filete de dorade curatate
  • 2 portocale feliate
  • 1 lamaie
  • 3-4 linguri de ulei
  • cateva seminte de pin optional

Mod de preparare

Curatam filetele de peste,le spalam si uscam cu un servet de bucatarie, le asezam in tava unsa cu ulei, iar deasupra asezam felii de portocale, zeama de la lamaie si coaja de lamaie si portocala taiate julien.
Introducem tava in cuptorul cald 200°C timp de 20 minute.
Stropim cu putin ulei si le asezam pe platou alaturi de garnitura dorita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise