dovlecei cu carne si sos brun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • dovlecei
  • ulei
  • rosii
  • piper
  • sare
  • patunjel verde
  • sos brun
  • marar

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa ; se fierb timp de 90 min , adaugand treptat 1 l de apa fiarta, se adauga sosul brun si se continua fierberea.

Dovleceii se inabusa separat in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa si se adauga la carnea cu sos. Se adauga rosii, piper, sare si se continua fierberea 30 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise