Dovlecei cu maioneza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg dovlecei
  • -1 legatura de marar
  • -2 oua
  • -1 lingura de mustar
  • -ulei
  • -1/2 lamaie

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se taie pe jumatate in lung si se pun la fiert 15-20 de minute. Dupa ce au fiert se scot cu spumiera, se lasa la racit, li se scot cu o lingurita semintele si se taie cubulete. Initial am vrut sa fac maioneza din 2 galbenusuri, apoi m-am razgandit si am facut-o dietetica dintr-un ou cu albus cu tot (cu o lingura de mustar, ulei si 1/2 lamaie). Se toaca mararul si se amesteca cu dovlecelul taiat cubulete, iar peste ele se adauga maioneza (fiecare pune maioneza cat si cum ii place) si se amesteca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise