Dovlecei cu rosii la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 dovlecei
  • 1kg rosii
  • 1 ardei gras
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • marar
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 200g smantana

Mod de preparare

Dovleceii necuratati de coaja se taie felii si se pun in cratita.Deasupra,se asaza rosiile si ardeiul taiate felii.Deasupra se pun usturoiul pisat,amestecat cu 1/2 lingurita sare.Se presara cu marar tocat si cimbru.Se da cratita la cuptor 1/2 de ora.Se serveste cu smantana deasupra.Cine doreste poate servi alaturat piept de pui taiat cuburi si prajit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise