Dovlecei pane

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit cu boia de ardei dulce
  • faina alba
  • marar uscat sau verde
  • ulei

Mod de preparare

Dovleceii se spala,se curata de coaja si se taie felii rotunde putin mai grosute.

Ouale se bat bine cu piper, sare, marar uscat si boia de ardei.

Fiecare felie de dovlecel se presara cu putina sare si lasam sa mai iese apa din ei.

Intr-o tigaie punem ulei la incins ceva mai mult.

Pe o farfurie intinsa punem niste faina alba.

Trecem fiecare felie de dovleac prin faina alba, ou batut, iar faina si iar ou, apoi le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti.

Le scoatem pe un platou in care punem niste servetele de bucatarie.

Le lasam putin sa se racoreasca si servim

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise