Dovlecei pane

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit cu boia de ardei dulce
  • faina alba
  • marar uscat sau verde
  • ulei

Mod de preparare

Dovleceii se spala,se curata de coaja si se taie felii rotunde putin mai grosute.

Ouale se bat bine cu piper, sare, marar uscat si boia de ardei.

Fiecare felie de dovlecel se presara cu putina sare si lasam sa mai iese apa din ei.

Intr-o tigaie punem ulei la incins ceva mai mult.

Pe o farfurie intinsa punem niste faina alba.

Trecem fiecare felie de dovleac prin faina alba, ou batut, iar faina si iar ou, apoi le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti.

Le scoatem pe un platou in care punem niste servetele de bucatarie.

Le lasam putin sa se racoreasca si servim

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise