Dovlecei pane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri parmezan (gata ras sau dat prin razatoare
  • piper, dupa gust, sare sau secretul gustului sau vegeta
  • ulei

Mod de preparare

Se bat ouale intr-o farfurie, se adauga faina, parmezanul, si se pune dupa gustul fiecaruia piperul, sarea sau vegeta Dovlecelul se curata dar de preferat cu un aparat de curatat legume deoarece taie coaja foarte subtire, se taie felii groase de jumatate de cm se presara peste ele putina vegeta si se lasa 5 minute sa stea. Se trec feliile de dovlecel prin amestecul preparat inainte si se prajesc in uleiul incins. Dupa ce s-au prajit feliile se aseaza pe prosop de hartie pentru a inlatura surplusul de ulei si se orneaza cu parmezan. Sunt un deliciu, pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise