Dovlecei pane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei medii
  • 2-3 linguri faina
  • 2 oua
  • 4-5 catei de usturoi
  • 5 linguri smantana
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se muia prea tare. Ii dam prin amestecul de faina, sare si ou (ca la snitele) si, ii prajim in ulei incins.

Ii servim imediat cu un sos din mujdei de usturoi amestecat cu smantana.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise