Dovlecei pane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei medii
  • 2-3 linguri faina
  • 2 oua
  • 4-5 catei de usturoi
  • 5 linguri smantana
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se muia prea tare. Ii dam prin amestecul de faina, sare si ou (ca la snitele) si, ii prajim in ulei incins.

Ii servim imediat cu un sos din mujdei de usturoi amestecat cu smantana.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise