DOVLECEI PANE CU CASCAVAL SI ROSII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5-6 dovlecei
  • - 250 grame de cascaval
  • - 6 rosii maricele
  • - sare
  • - ulei
  • - faina

Mod de preparare

1. Se taie dovleceii rondele, se dau prin faina si se prajesc.

2. Se asaza intr-o tava dovleceii, se pun rosiile taiate rondele si se adauga cascavalul ras in prealabil si tot asa pana le terminati.Pentru a avea un aspect si un gust foarte placut, la suprafata puneti dovlecei si cascaval ras.

3. Se introduce tava la cuptor timp de 15 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise