Dovlecei prajiti cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2-3 dovlecei tineri;
  • - sare;
  • - ulei pentru prajit;
  • - branza telemea de oaie sau de vaca.

Mod de preparare

1. Se spala dovleceii si se zvanta. Apoi se taie felii de aproximativ 1 cm grosime si se aseaza pe o farfurie.

2. Se presara dovleceii cu sare si se lasa timp de 15 minute. Apoi se zvanta feliile de dovlecel si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins in prealabil.

3. Se lasa cateva minute pe fiecare parte sa se patrunda bine, apoi se scot pe o farfurie cu servetele absorbante care sa traga surplusul de ulei.

4. Se aseaza pe farfuriile de servit inca fierbinti si se rade deasupra branza telemea.

5. Se servesc alaturi de o salata, eu am facut o salata de castraveti proaspeti si cu un mujdei de usturoi usor, din usturoi nou.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise