Dovlecei umpluti cu carne

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei rotunzi
  • 300g carne
  • 2 felii de paine inmuiata in lapte
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare,piper,ulei2-3 linguri

Mod de preparare

Spalam dovleceii,ii scobim de miez in interior,ii dam cu sare in interior,si ii lasam cu \'\'gura\'\'in jos!

Miezul dovleceilor ii calim in putin ulei,cu usturoi si patrunjel;

Miezul de paine stors bine il amestecam cu carnea tocata ,si cu dovlecelul calit,potrivim de sare si piper,umplem dovleceii,deasupra punem pesmet si introducem in cuptorul cald!180-200°C timp de 35-40 minute!

Se servesc ca aperitive calde,alaturi de orice alta garnitura!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise