Dovlecel parizian

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un dovlecel
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin faina si coca si apoi se prajesc in ulei.

Se pot servi atat calde cat si reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise