Dovlecel umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovelcei;
  • branza de vaca (100 grame);
  • bacon (200 grame);
  • 1 ou;
  • cascaval (100 grame);
  • sare,piper.

Mod de preparare

se fierb cateva minute (4 min) dovlecei,acestia nu trebuie sa se inmoaie prea tare! apoi dupa ce se lasa la racit se iate pe diagonala si se scobesc in interior.Cu miezul obtinut se vor amesteca celelalte ingrediente (oul,baconul,branza).Se aseaza in tava unsa in prealabil cu ulei si se orneaza cu cascaval.Se lasa la cuptor la 160-180 grade timp de 20-30 de minute (pana se rumenesc).

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise