Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 500 g organe de miel ( inima ,ficat, rinichi)
  • * 6 oua
  • * 2 legaturi ceapa verde
  • * 2 morcovi fierti
  • * 2 gogosari in otet
  • * 2 oua fierte
  • * 1 legatura patrunjel verde
  • * ienibahar
  • * oregano
  • * sare,piper
  • * 500 g aluat de foietaj

Mod de preparare

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Separat punem la fiert in apa cu sare morcovii curatati.

Punem la fiert si cele doua oua.

Dupa ce au fiert maruntaiele se lasa sa se racesca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt (dupa preferintele fiecaruia).

Intr-un bol mai mare punem carnea tocata apoi adaugam ceapa verde, morcovii, gogosarii tocate marunt si amestecam bine.

Adaugam ouale batute bine,ienibaharul zdrobit,oregano,sarea,piperul si omogenizam foarte bine compozitia.

Aluatul de foietaj decongelat in prealabil il desfasuram pe masa de lucru tapetata cu faina,apoi il asezam in tava (unsa si tapetata cu putina faina) si adaugam jumatate din compozitia de drob,punem cele doua oua fierte,apoi punem restul de compozitie.

Acoperim cu aluatul de foietaj compozitia,ungem deasupra cu ou ,si dam tava la cuptorul preincalzit timp de 30 minute la foc mic.

Dupa ce s-a copt scoatem drobul din cuptor si se lasa la racit in forma.

Cand e complet rece se scoate din tava se feliaza si se poate servi.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise