Drob de vara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa mare
  • 150 gr cas oi
  • 1 ou
  • 2 rosii
  • 100 gr masline
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Vinetele se coc, se curata de coaja si se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Rosiile se curata de coaja si se toaca marunt. Se amesteca vinetele tocate, ceapa, rosiile si oul. Casul il taiem cuburi subtiri si il adaugam in aluat. Saram dupa gust si punem aluatul intr-o tava de chec unsa cu margarina.

Lasam la foc mic pentru 25 minute.

Se serveste cald.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise