drob de vinete

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o vanata
  • o leg de ceapa
  • o leg.de patrunjel
  • o leg.de marar
  • 250g ciuperci
  • 4 oua
  • o lingura de gris
  • delicat ,piper

Mod de preparare

se curata vanata si se taie cubulete

se pune la fiert in apa cu sare 15 min

se scot din apa se se scurga

separat calim ceapa si ciupercile cand sunt gata se amesteca cu vinetele ,verdeata deliacat si doua oua

la sfarsit punem si grisul

asezam compozitia in forma de cozonac si mai punem cele doua oua batute deasupra,se coace 23-45 min

pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise