Drob de vinete

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete mari
  • 4 ceoe
  • 4 linguri gris
  • 2 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 4 oua
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja, se taie in cuburi si se fierb in apa cu sare. Se arunca apa si se lasa vinetele in strecuratoare. Cepele se calesc in putin ulei,se adauga grisul, vinetele, mararul, patrunjelul, sarea,piperul si galbenusurile batute.

Cand s-au racit, se adauga albusurile batute spuma. Se incalzeste cuptorul la 150* si se introduc tavile de chec neunse in care s-a pus compozitia rezultata. Este gata cand scobitoarea iese curata.

Este o garnitura la gratare foarte buna sau ca aperitiv. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise