Drob vegetal cu nuci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe mari
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 4-5 oua intregi
  • 10 linguri nuca macinata
  • sare, piper, boia, ceapa verde, frunze patrunjel, marar.

Mod de preparare

Ceapa se toaca fin si se caleste cu putina apa, apoi se adauga 4 linguri fulgi de ovaz si se mai lasa pe foc 1 - minute amestecand.

Se da deoparte se adauga ouale intregi, 10 linguri de nuca macinata, se condimenteaza si se adauga verdeturile.

Se da la cuptorul preincal;zit 40-45 minute intr-o tava de cozonac unsa cu putin ulei.

Nu se mai adauga ulei in procesul de fabricatie deoarece nucile contin ulei.

Se serveste cu salata verde cu usturoi.

POFTA BUNA

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise