Dulceata de capsuni

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg capsuni
  • 1 kg zahar
  • 250ml apa
  • 1/2 pliculet sare de lamaie

Mod de preparare

Apa si zaharul se pun la foc pana se face un sirop.

Cand siropul s-a leagat, se adauga fructele. Se lasa la fiert si spre final se aduga sarea de lamaie (leaga dulceata mai bine, siropul devine mai gelatinos).

Se pune fierbinte in borcanele spalate si uscate in prealabil.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise