Duvsaniot - fursecuri cu miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pahare de faina
  • 1lingurita bicarbonat
  • 11/3 pahar de zahar
  • 2/3 pahar de ulei
  • 4 oua
  • 1pahar de miere
  • 1lingurita scortisoara

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 190-200 de grade.

Se pun toate ingredientele in oala mixerului si se prelucreaza pina ce devine un aluat omogen moale.

Pe tava de copt se pune o foaie de pergament si se pun gramajoare de aluat care se pun cu doua lingurite la distanta una de cealalta. Se coc la temperatura ridicata 10 minute pina sint rumenite. Se pot pastra in cutie inchisa ermetic. Sint gustoase si minunate pentru copii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise