Duvsaniot-fursecuri cu miere.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6pahare de faina
  • 1lingurita de bicarbonat
  • 11/3 pahar zahar
  • 2/3 pahar de ulei
  • 4 oua
  • 1pahar cu miere lichida
  • 1lingurita scortisoara.

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la o temperatura ridicata de 200 de grade.Se pun toate componentele intr-un vas si se amesteca bine cu o lingura de lemn pina ce devine un aluat moale omogen.Pe o tava cu hirtie de copt si putin unsa se pune din compozitie gramajoare cu 2 lingurite,pe una se ia din compozitie cu cealalta se da jos pe tava.Se pun la distanta de 3cm intre ele caci se intind in timpul coptului.Se coc 10 minute la temperatura ridicata,si sint gata cind sint maronii.Se pastreaza in cutie ermetica.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise