ECLER

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250ml lapte
  • 100ml ulei
  • 125g faina
  • 4 oua
  • 2 linguri de zahar
  • un praf de sare
  • crema:crem`òle de vanilie
  • glazura: 3 linguri de apa
  • 3 linguri de zahar(pudra)
  • 3 linguri de cacao
  • 50g unt

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu uleiul,sarea si zaharul.Se adauga faina si se amesteca pana se desprinde de pe pereti vasului.Se lasa la racorit si apoi se amesteca cu ouale intregi,unul cate unul. Se fac formele si se dau la cuptor la foc mare 25-30 min.In primele 20 min nu se deschide cuptorul.

Se umple cu crema si se glazureaza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise