ecler cu frisca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • 250 ml ulei
  • sare
  • 500 g faina
  • 11-12 oua
  • 1 plic de puding de vanilie
  • lapte pt puding
  • 500 g frisca batuta
  • 2 linguri zahar vanilat

Mod de preparare

Aluatul oparit

Se pune apa cu sarea si uleiul la fiert, in momentul cand a inceput sa fiarba, se pune toata faina si se amesteca energic sa se incorporeze faina, se bate cu mixerul cu spirala pt coca si se adauga ouale treptat.

Se toarna cu posul cu sprit fasii de 10-13 cm lungime (pe hartie de copt) si 3-4 cm grosime, se coc la 180 grade la cuptorul electric pt 35-40 min.

Nu se deschide usa cuptorului inainte de coacere, pt ca se lasa si nu mai creste.

Se lasa la racit, se taie capacelele, se pune crema de vanilie, frisca, capacelele, se pudreaza cu zahar vanilat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise