Eclere cu ciuperci

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru eclere:
  • 150 ml apa
  • putina sare
  • 1 lingura unt
  • 150 gr faina
  • 4 oua
  • Pentru umplutura:
  • o ceapa mare
  • 1 cutie de ciuperci
  • sare, piper, marar
  • 1-2 oua

Mod de preparare

Se pun la fiert apa, sarea si untul. Cand clocoteste se pune faina toata odata, amestecandu-se energic. Dupa ce s-a racit putin, se amesteca pe rand cate un ou. Intr-o tava se pune hartie de copt se unge cu putin ulei si din compozitie se pun cu lingurita gramajoare de aluat. Dupa ce se coc, se umplu cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa tocata marunt, se pun ciupercile, se condimenteaza cu sare, piper si marar si se amesteca si cu unul sau doua oua. Se mai introduc 10 minute la cuptor pentru a se intari oul. Se pot sevi si reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise