Elixir Nigerian

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 grame de ghimbir proaspat
  • apa plata
  • sucul de 5 lamai vierzi
  • mire sau zahar de trestie

Mod de preparare

Pune intr-un vas ghimbirul proapat ras. Completeaza cu apa plata , din sticla neinceputa, pina obtii 1 l de bautura. Lasa sa se odihneasca o ora, apoi aduga sucul de lamaile verzi. Indulceste-l dupa gust cu miere. Amestca totul bine, raceste si serveste-l in pahare mari.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise