Elmi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina (unt); 8 linguri zahar; 2 linguri miere de albine; 4 linguri cacao; 1 sticluta rom

Mod de preparare

Se pun la fiert, impreuna, zaharul, margarina, mierea de albine, cacaoa si romul pina se topeste totul, dupa care se pun fulgii de orez sau griu (o punga). Cind s-a incorporat totul, se ia de pe foc, se pune intr-o forma si se lasa la racit.

Se taie dupa ce s-a racit in diferite forme si se pudreaza cu zahar vanilat

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise