Empanadillas cu nuci si miere

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cercuri de foietaj subtire de cca 10 cm diametru
  • 120 gr nuca macinata
  • 3-4 linguri miere

Mod de preparare

Nuca macinata se amesteca cu mierea.

Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita plina din nuca preparata .

Se indoaie si se preaseaza marginile cu o furculita.

Se prajesc in ulei pana se rumenesc.

Se scot pe un servetel sa se scurga uleiul si se presara zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise