Escalop de porc cu sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • paine alba
  • sare
  • sos picant

Mod de preparare

Bucatile de porc se trec prin faina, se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Sosul picant se adauga peste carne si se fierb 20 min. Feliile de paine se prajesc si fiecare escalop se asaza pe cruton din paine.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise