esenta de oase

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oase fara maduva si sita de manzat
  • sare

Mod de preparare

Oasele se usuca in cuptor , fara grasime .Se fierb in 10 l de apa cu sare si se indeparteaza spuma. Dupa 8-10 ore de fierbere , cand supa scade la jumatate , se strecoara print-o sita. Supa obtinuta se raceste , se degresseaza si se fierbe din nou, pana se concenctreaza si ramane 1 kg. Se strecoara din nou si se pastreaza la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise