Faguri

Se amesteca toate ingredientele, apoi se pune cate putin in forma de copt incinsa.

Timp pregatire
119 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 12 linguri de ulei
  • 12 linguri de zahar
  • 12 linguri de lapte
  • 24 linguri de făină
  • un praf de sare
  • 1 esență de vanilie
  • 1 borcan de finetti

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, apoi se pune câte puțin în forma de copt incinsa.

Se coc și pe o parte și pe cealaltă, apoi se umplu cu finetti!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise