Faguri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 8 oua
  • * 1 pahar lapte
  • * 1 ceasca ulei
  • * 1 ceasca zahar
  • * 1 praf copt
  • * puitna sare
  • * cca 500 gr faina
  • * esenta la alegere
  • * pt crema:la alegere: de vanilie, de ciocolata, budinca...

Mod de preparare

Ingredientele pt blat se omogenizeaza bine cu mixerul sau cu telul si apoi se coc in forma speciala unsa in prealabil cu putin ulei si incinsa f bine.

Crema se pune la alegere eu am folosit niste prafuri pt crema de vanilie de la patiserie, insa cel mai bine e sa preparam cremele in casa sunt mai delicioase si mai sanatoase.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise