Faguri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 8 oua
  • * 1 pahar lapte
  • * 1 ceasca ulei
  • * 1 ceasca zahar
  • * 1 praf copt
  • * puitna sare
  • * cca 500 gr faina
  • * esenta la alegere
  • * pt crema:la alegere: de vanilie, de ciocolata, budinca...

Mod de preparare

Ingredientele pt blat se omogenizeaza bine cu mixerul sau cu telul si apoi se coc in forma speciala unsa in prealabil cu putin ulei si incinsa f bine.

Crema se pune la alegere eu am folosit niste prafuri pt crema de vanilie de la patiserie, insa cel mai bine e sa preparam cremele in casa sunt mai delicioase si mai sanatoase.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise