Faguri

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Compozitie:6 oua,o cana zahar, o cana de untura,o cana lapte sau apa,amoniac si faina,cat sa se faca ca la chec(se pune cu lingurita).
  • Crema:Pentru crema eu am folosit de la Dr.Oetker, doua plicuri de ciocolata.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele ,iar faina se pune putin cate putin pana va iesi ca la chec.Se incinge forma si se pun doua gramajoare cu lingurita,sau se pune compozitie in toata forma.Se intorc si pe o parte si pe cealalta nu mai mult de 2 minute.Le lasam sa se raceasca dupa care le umplem cu crema ,frisca sau gem ,dupa placul fiecaruia.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise