Falafel (specific arab)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 pahare (de apa) naut
  • -patrunjel, o legatura
  • -1 ceapa
  • -4 catei usturoi
  • -1 ardei iute
  • -sare
  • -condimente (cumin - 2 lingurite rase, piper - dupa gust)
  • -1 lingurita praf de copt
  • -un virf de cutit bicarbonat

Mod de preparare

Nautul curata, se spala, se inmoaie 12-16 ore. Nu se fierbe dupa aceea.

Apoi nautul, ceapa, patrunjelul, ardeiul iute, usturoiul, se dau prin masina de carne;se pun, apoi, condimentele,sarea,praful de copt,bicarbonatul.Se framinta bine;se fac, apoi, chiftelute, care se prajesc in ulei fierbinte.

Se servesc linga rosii, ceapa verde, masline. Neaparat piine arabeasca (lipie).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise