FASOLE BATUTA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de fasole boabe
  • - un morcov
  • - o albitura
  • - o telina
  • - un cartof
  • - 4 cepe
  • - o foaie de dafin
  • - cimbru
  • - piper
  • - ulei
  • - o lingura de delicat
  • - bulion

Mod de preparare

1.Se curata fasolea si o punem in apa cu putin bicarbonat( o lasam asa de seara pana a doua zi dimineata)

2.Fierbem fasolea si aruncam primele 3 ape.

3.O punem la fiert in a 4 a apa impreuna cu un morcov, o albitura, o telina, un cartof, o foaie de dafin, 2 cepe, cimbru, piper, o lingura de delicat si 2 linguri de ulei.

4.Cand e fiarta, o punem la scurs si apoi o bagam la robotul de bucatarie.

5.Cat e la robot, mai adaugam 2 canite de ulei.

6.Pentru a orna fasolea calim 2 cepe impreuna cu 2 linguri de bulion.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise