FASOLE BATUTA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de fasole boabe
  • - un morcov
  • - o albitura
  • - o telina
  • - un cartof
  • - 4 cepe
  • - o foaie de dafin
  • - cimbru
  • - piper
  • - ulei
  • - o lingura de delicat
  • - bulion

Mod de preparare

1.Se curata fasolea si o punem in apa cu putin bicarbonat( o lasam asa de seara pana a doua zi dimineata)

2.Fierbem fasolea si aruncam primele 3 ape.

3.O punem la fiert in a 4 a apa impreuna cu un morcov, o albitura, o telina, un cartof, o foaie de dafin, 2 cepe, cimbru, piper, o lingura de delicat si 2 linguri de ulei.

4.Cand e fiarta, o punem la scurs si apoi o bagam la robotul de bucatarie.

5.Cat e la robot, mai adaugam 2 canite de ulei.

6.Pentru a orna fasolea calim 2 cepe impreuna cu 2 linguri de bulion.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise