FASOLE BATUTA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -fasole uscata -500kg
  • -ulei -400g
  • -usturoi granulat -50g
  • -pasta de tomate -100g
  • -ceapa -500g
  • -sare -30 g
  • -piper -10g

Mod de preparare

Process tehnologic de preparare: Fasolea se spala si se da in cateva clocote dupa care se scurge ,se schimba apa si se continua fierberea pina ce aceasta este fiarta. Se scurge, se lasa sa se racoreasca, dupa care se trece prin masina de tocat. Se mixeaza incorporindu-se uleiul, sarea, piperul. Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga bulionul, se stinge cu putina supa de la fasole, se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste calda sau rece cu sosul deasupra si diferite salate de sezon dupa preferinta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise