Fasole batuta

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole fiarta
  • 3 cepe
  • 100 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare

Fasolea fiarta, strecurata, o dau pe robot. Calesc cepele, adaug usturoiul pisat, sting focul, las 5 minute dupa care strecor ceapa. Uleiul il incorporez cu fasolea batuta la robot, condimentez. Asez pasta pe platou, ornez cu ceapa strecurata. Servim cu mamaliguta si muraturi (Noi am servit cu rosii cherry murate si cu gogosar in otet).Conedoreste, adaugasuc de rosii in ceapa calita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise