Fasole batuta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g fasole
  • 5 catei usturoi
  • ulei
  • 2 cepe
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • delikat

Mod de preparare

Se pune fasole la inmuiat de sera in apa rece (pentru a reduce timpul de fierbere).

Se fierbe fasolea 10min. Se scurge zeama, se adauga iar apa si se pune la fiert, repetandu-se operatiunea de 2-3 ori. Apoi se lasa la fiert pana se inmoaie.

Cand a fiert fasolea se scurge zeama si se piseaza cu furculita sau cu mixerul pana se face o pasta, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si cu ulei pana se face o pasta moale si se sareaza dupa gust.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit si apoi se adauga bulionul si se mai lasa 3 minute.

Se aseaza in farfurie si se orneaza cu ceapa calita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise