FASOLE CU SOS DE SMANTANA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole proaspata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • foaie de dafin
  • Sosul:
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 300 g smantana
  • sare, piper, cimbru,patrunjel verde

Mod de preparare

Speli fasolea proaspata,o fierbi cu morcovul, ceapa,foaia de dafin.

Prepari sosul: calesti ceapa, adaugi rosia data pe razatoare,lasi sa scada bine. Strecori, pasezi sosul si morcovul ce a fiert odata cu fasolea. La sosul obtinut adaugi smantana,cimbru, sare, piper.Dai un clocot si adaugi fasolea strecurata,clatita cu apa rece.Condimentezi dupa gust, presari patrunjel verde, servesti cu muraturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise