Fasole cu sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole boabe
  • un morcov
  • 3 cepe
  • 2 linguri sos iute
  • 250 ml suc de rosii
  • sare, piper, cimbru, un praf de curry
  • frunze de telina
  • patrunel verde
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Fasolea muiata 10-12 ore, se fierbe schimband apa de 2-3 ori.Cand clocoteste,adaugam o ceapa, foaie de dafin, boabe de piper.

Sosul: calim 2 cepe, adaugam morcovul dat pe razatoarea fina, le calim impreuna,adaugam sosul iute, sucul de rosii, lasam pe foc pana se ridica uleiul la suprafata. Cand fasolea este fiarta, se amesteca sosul cu fasolea, se condimenteaza, se presara cu verdeata. Servim cu muraturi sau salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise