Fasole galbena cu sos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole galbena,
  • pentru sos: 200g iaurt (maioneza),
  • 100g smantana,
  • o ceapa potrivita,
  • cativa catei de usturoi,
  • jumatate legatura marar si jumatate legatura patrunjel,
  • sare,piper.

Mod de preparare

Fasolea se fierbe.Intre timp pregatim sosul(sos care poate fi pus peste orice fel de legume fierte):tocam ceapa,stivim usturoiu,tocam mararul si patrunjelul si le amestecam cu iaurtul(maioneza),smantana,sarea si piperul.

Turnam acest sos peste fasolea calda si servim.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise