Fasole galbena cu sos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole galbena,
  • pentru sos: 200g iaurt (maioneza),
  • 100g smantana,
  • o ceapa potrivita,
  • cativa catei de usturoi,
  • jumatate legatura marar si jumatate legatura patrunjel,
  • sare,piper.

Mod de preparare

Fasolea se fierbe.Intre timp pregatim sosul(sos care poate fi pus peste orice fel de legume fierte):tocam ceapa,stivim usturoiu,tocam mararul si patrunjelul si le amestecam cu iaurtul(maioneza),smantana,sarea si piperul.

Turnam acest sos peste fasolea calda si servim.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise