Fasole galbena pastai cu usturoi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 borcane cu fasole pastai,
  • 2 linguri bulion,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 2 cepe,
  • 2 cuburi knorr de legume,
  • piper,
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie punem putin ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa o lasam 5 minute la foc mic, dupa care adaugam putina apa ca sa o inabusim si sa fiarba bine, cand apa a scazut adaugam bulionul cu putina apa, acoperim si mai lasam putin sa fiarba.

2. Adaugam fasolea pastai peste ceapa, condimentam cu piper si knorr, acoperim si lasam sa fiarba in continuare cca. 15 minute la foc potrivit, cu 5 minute inainte sa oprim focul adaugam usturoiul pisat (dupa gust), amestecam si mai lasam putin.

3. Dupa preferinta se pune si putin patrunjel sau marar tocat marunt.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise