Fasole scazuta

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole uscata
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • un pastarnac
  • 50 ml ulei
  • 50 g bulion
  • 1 catel de usturoi pisat
  • sare, piper, foaie de dafin, o crenguta rozmarin,cateva fire patrunjel

Mod de preparare

Fasolea muiata cateva ore, o fierbi 15 minute. Schimbi apa.Repeti operatiunea de trei ori.Calesti ceapa, adaugi morcovul si pastarnacul taiate cubulete pentru 5 minute. Amesteci legumele cu fasolea si lasi sa fiarba impreuna pana e fiarta fasolea.Adaugi bulionul,usturoiul si verdata si lasi pe foc pentru 5 minute

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise