fasole verde cu avocado

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fasole verde
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 avocado
  • suc de lamaie
  • sare, piper, ulei de masline
  • paine prajita

Mod de preparare

Fasolea verde se spala si se fierbe cca.15 min.Se taie bucati mai mici. Din usturoi, avocado, ulei si suc de lamaie se face o maioneza vegetala care se subtiaza treptat cu putina apa minerala. Se adauga verdeata tocata marunt si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Se amesteca fasolea cu aceasta maioneza si se serveste cu felii de paine prajita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise