fasole verde cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • rosii
  • faina
  • usutori
  • fasole verde
  • patrunjel si marar verde
  • piper
  • sare
  • supa de oase

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa impreuna cu ceapa si usturoiul in 50 ml de ulei cu 50 ml de supa de oase. Fasolea verde se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, rosiile , piper, sare si cantitatea ramasa de supa de oase; se continua fierberea impreuna cu carnea.

La sfasitul fierberii se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel si marar verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise