Fasole verde cu migdale si susan

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de susan
  • 100 g migdale fara coaja
  • o lingura miere
  • o lingura sos de soia
  • 400 g fasole verde
  • o lingura susan
  • sare, piper

Mod de preparare

Se incinge o lingura de ulei de susan intr-o tigaie. Se adauga migdalel si se lasa la foc mic pin acind rumenit. Se aduga mierea, sosul de soia si se amesteca.Se lasa timp de 30 de sec pina cind lichidul s-a evaporat si se pune pe o farfurie sa se raceasca. Se opareste fasolea in apa sarata 7-8 minute. Se scurge apa si se aduga restul de ulei de susan, semintele de susan si migdalele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise