Fasole verde cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole verde
  • sare
  • usturoi
  • apa

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert.

Separat se face mujdeiul de usturoi, tocam usturoiul, punem sare dupa gust si apa. Cand a fiert fasolea, se scurge bine de apa si apoi se caleste in 2 lingui de ulei foarte putin, se pune mujdeiul de usturoi si se serveste cu mamaliga. Eu am servisto fara nimic ca-mi era dor de gustul de fasole si usturoi.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise