Fasole verde cu usturoi(de post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1borcan de fasole verde
  • o ceapa rosie(galbena)
  • putin ulei
  • 3 catei de usturoi
  • ardei galben
  • ardei rosu
  • 2linguri pasta de tomate amestecata cu o lingura de faina
  • patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Ceapa se curata,se spala,se taie marunt si se caleste in putin ulei cu sare pana se inmoaie.

La fel se procedeaza si cu ardeii,care se pun peste ceapa.Se picura putina apa ca sa nu se arda.

Dupa ce s-au inmuiat legumele,se pune fasolea verde,scursa de apa din borcan si se completeaza cu apa calda cat sa acopere fasolea.

Se lasa la fiert 5 minute cat sa se imbine aromele,apoi se pune pasta de tomate amestecata cu o lingura de faina.

Usturoiul se taie marunt si se adauga in fasole.

Frunzele de patrunjel se taie si ele marunt,se pun in fasole.

Se completeaza cu sare si piper si se mai lasa 2-3 minute pe foc.

Se serveste imediat.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise